två veckor isär,nu ska vi se hur långt mina ben utan dig bär.

Amanda fick mig att gråta. Gav mig en jävligt försenad födelsedagspresent som hon glömt hon hade. Hon ska vara borta två veckor Zahraa,tvååå veckor. 14 dagar. Det går skit snabbt,or not. Hon skriver iaf en lapp till mig, som jag ska ha i min mobil och jag får inte läsa den förrens hon har åkt. Sen ska jag ha den lappen med mig i min fina mobil tills hon kommer hem igen. ♥

Lyssna och Ta åt er.Lyssna&ta åt er. Något så sjukt bra sagt.

we touch,i feel a rush

PANIK, amanda är påväg ner till mig nu och jag ligger i sängen med pyjamas på mig. Vad hände påvägen liksom? Jag är lite små deprimerad över att hon åker iväg imorgon, vem ska jag nu gå på kvällspromenader med och snacka om allt mellan himlen och jord med? Sorligt..
Ska se om jag hittar någonting att sätta på mig höhö puss.
( DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER?! )

should i give it all up?

Somsagt sömnproblem. Sitter och knarkar Space Bound. Haft en helt oook kväll med gäster osv. Behöver typ någonsorts drog som får mig somna hihi. :)
Hörs på morgonen iaf,om ja inte drar direkt för att träffa Amanda,som jag har gift mig med btw!

die in your arms

Gäster, hela kvällen typ. Imorgon ska jag träffa min älskling amanda. Hon lämnar mig på måndag och förblir borta i två hela veckor,sad moment.. i veckan ska jag hjälpa Jossan med flytten ithink och sen har jag höga förväntningar inför midsommar också hihi! Bud på att dra ut och plocka 7 blommor tjohejset och sånt haha ;)

du är det finaste jag vet

Nu skulle det varit tajt med thaimat och sitta ute under ett skjul och se på regnet som kommer och avtar efterhand. Sitta och prata med någon om allt och ingenting. Hade känts riktigt tajt.
Väntar på att bilderna som gabi skickar ska bli klara så jag kan slå mig ner hos gästerna. Smell you later.

love is not selfish,love is selfless

Jaeson Ma – Love - Feat. Bruno Mars - något så sjukt fin låt!
texten gör så jag ryser,refrängen gör så jag ryser. åååh,öronorgasm? nej men typ.
är iaf vaken nu fast ligger i sängen ska göra det en stund till för att sen dra mig till en lång dusch!

my love

I'll put you in front of me
So everybody can see
My love, this is my love

I know that I'll be alright
As long as you are my guide
My love, this is my love

dont forget

brist på musik,läskigt..
kan inte sova,kan inte vara vaken? åh vad jobbigt alltihopa blev nu ändå.
imorgon blir det gäster eller ner i stan för att fika. nu blir det film. eller något i den stilen. puss

its my war,my war

Jag är ju fan inte alls det ensam. Drog ut och mötte Josefine iaf, köpte glass var ute och gick, & jag tappade 80 kronor någonstans påvägen så grattis till den som hittar de! :) Sen lagade jag,natalia&jossan tacos och käka och en stund efter kom amanda&översaknade rebecka och vi snacka och hade lite skoj. Sen bar det av på upptäcktsfärd och lite sånt, härligt snack vi hade haha. In på mc på stattena och kolla in ösregnet. Så kom hem nu för en stund sedan. Ska sätta på typ film. Vi hörs nog imorgon puss!

ny header?

Okej, jag har haft väldigt tråkigt så fixade lite med bloggen och det blev väl något? haha skitsamma ändå. Jag vet faktist inte hur det kommer bli med skrivningen nu framöver och därför har jag lösenord. Fast inte bara. För jag liksom kom på att tänk så sitter någon pedofil och läser min blogg och så skriver jag typ att jag ska ut och gå en runde i skogen så vet han det och kommer efter. Typ ja. Jag är fortfarande yr och har ont i min kropp not fun at all. Så ska sova en stund till sen ska jag fan ta och möta Jossan och gå en runda eller någonting. PUSS

när ballader tystnar

Det blir till att träffa the one and only josefine senare istället. Fick i mig en macka innan och sen sa det stopp så nu ligger jag här i sängen igen och har allmänt ont i kroppen! :(


one shoot

Hej!
Somnade om och vaknade för en stund sedan. Idag vet jag inte vad som händer ska kanske till stan eller träffa Jack. Fast är helt trött eftersom jag somnade vid 3 tiden igår. Hur ska jag kunna vända tillbaka mitt dygn? illa..illaaaa

and your heart is the moon..


Ensamheten är ju slående värst. När man hör du ska inte ha med den personen att göra, men tänk så vill jag det? Tänk så är det precis det jag vill. Att ha med den att göra. Jag är tom annars,helt nollställd. När allt kunde verka så uppenbart först och det raserars på mindre än 10 minuter. Det var precis det jag menade, att man egentligen inte ska ta någon förgivet. Att människor försvinner, att människor alltid försvinner. Speciellt när man berättar för dem hur mycket man älskar de. Men det visste jag,jag var nog förberedd hela tiden. Men klumpen den är jobbig. Den tär.

im in love with an alien

skriver när jag kommer hem tror jag, sommaren har barfa börjat&det har  börjat grymt bra!

one day

GODMOGRON. malin stack vid typ 8 något och då låg jag fortfarande och sov hihi hon skulle jobba. Snart kommer amanda,hon ska sova här faktist. och vi ska glo på Dear John fast det vet hon dock inte om. Jag har dock inget att göra just nu förutom att argumentera emot min mamma. toppen höhö.

and she get low low low

AWESOME NIGHT ALLTSÅ!
nu sitter jag och amanda här och är helt jävla död alltså! vi satt och grät innan också förresten vi kolla på en sån video där en fotbolls spelare dog på planen. HEMSKT! för att lätta upp stämmningen drog vi ut en stund och sedan köpte vi ben and jerrys och frida tidning. och vi har läst våra horoskop. och även om hur kärleken och sånt blir i sommar. hihi. min sommar ska iaf bli bäst har jag bestämt vad som än händer.
idag bär det nog av till bion och se Sex And The City 2 med tjejerna.

love the way you lie

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Jag är kär i musik

känner du för att gå,tänker jag inte be dig att stanna.


Nu ska jag berätta en sak. Vill du läsa det,så varsegod. Vill du inte, så gör inte det. Skit snack rör mig inte i ryggen, inte ens lite. Förr kunde min värld rasa sönder pågrund utav att någon sa något ord illa om mig eller om jag bråkat med en vän. Jag kunde gråta något hysteriskt mycket. Men jag gör inte det mer. Jag har kommit på att mår personen bra utav att snacka bakom MIN rygg. Så låt den må bra. Vill någon vän inte vara min vän något mer. Så visst var inte det. Jag ber ingen att stanna om de känner för det. Säger någon att jag lämnat de, säger någon att jag trodde du var min vän,syster hit&dit. Så tänk efter, varför är jag inte där då? Varför lyssnar jag inte på det DU har att säga MIG. Jag vet vart jag står, jag vet vem jag har nära. Jag är trött på fjortis bästa vänner hit och dit. Vänskap som håller i 1-2 månader. Det är inte riktigt jag. Kanske var förra sommaren. Men jag vet vilka mina vänner är nu idag. Vilka som kommer vara det imorgon och om någon månad. Jag bryr mig inte om att be någon stanna kvar víd mig. För de riktiga stannar kvar ändå.
LOVE.

-

9m, true love since 2004.

gotta fight for this love,my love

att det kan vara något så fruktansvärt krävande att städa ett sitt rum. något så himla krävande så man får kalla kårar längst ryggen. och jag kan inte tänka tanken jaaa jag ska städa. för de blir inte gjort. för jag har ju tänkt det i typ 3 timmar snart. så nejfan nu ska jagn städa. ska bara komma på ett sätt att orka komma ur stolen. jobbigt. men ja..

i swear i belive


We're calling out answers we don't know
Calling on friends we thought we'd lost
We all have to see what we've become
Waiting on chances so far gone
Hoping our answers light the dark
Praying someday soon we'll understand
As we search for the promised land

dont ask me again

Har inte skrivit något iknow. Men jag har levt mitt liv lite. Och det har varit härligt. Det har varit kravlöst. Med mina vänner. Det har varit bra. De får mig må bra något så sjukt fint bra. Det förstår mig och saker jag går igenom och de står vid mig hela tiden och det är jag glad över. Mina kvällar har tillbringats på gröningen härligt va?
Och idag hade vi vår årliga sommarkonsert, vår sista. Härligt&Sorligt. Men det kommer bli bra, vi håller ihop jag vet det!


vad jag bryr mig om nuJag är glad nu. I höst ska jag och älskade Elias och några till kanske se Håkan Hällström!
Jag kommer uppfylla ett utav mina måsten innan jag dör. Det kommer vara något så sjukt obeskrivligt&det hade nog inte blivit av om inte Elias sa någonting och fråga om jag ville med! Jag är glad,glad,glad. Bara beställning utav biljetter sen är jag där på plats i höst. Lyssnar på Håkan, fina Håkan. Med folk jag bryr mig om!

this is my destiny


justins nya låt. den är bra,jo den är bra!

life is refusing

den är rosa,den är vacker, den har blommdetaljer,den är min.
& jag ska välkomna sommaren tillsammans med den.

RSS 2.0