NYÅR BABE,NYÅR!!!!!!!!!!!

festen vi skulle på blev inställd och det suger! men vi har hittat på annat nu och de ska bli såå nice, ska sova hos sofia idag iaf, mys på det. men vi hörs senare eller nåt för ska sätta på mig kläder sen möta sofia och dra och äta. skriver kanske när jag är hos gabi!, puss


mammor gråter natten ut,undrar när detta får sitt slut

mår fortfarande dåligt fast lite bättre, hoppas verkligen jag mår bra tills imorgon. jag kan förfan inte vara sjuk på nyår.. sitter undertecket och försöker hålla mig varm typ fryser så snabbt jag tar bort täcket, skulle stannat hemma idag istället för att kolla HM..



nå skulle jag passat i den hårfärgen på bilden,är så himla sugen på det nu. fast då måste jag avbleka mitt hår orange först not så nice. så ska jag?
bilden är gjord utav louice.

 
en härlig låt på köpet får ni  också.
Beyonce - Radio


i dont give a fuck



något ni måste förstå med mig.
jag tröttnar väldigt snabbt på att göra samma saker om och om och om och om igen. jag gillar inte folk som säger en sak men gör en annan,jag gillar inte när man bestämt en sak och folk i sista minut berättar att de inte kan eller orkar eller något sånt. jo visst jag kan också vara sån ibland och jag kan inte hjälpa de, ibland glappar min mun för mycket och ibland inte alls. jag blir lätt sne och sur om folk inte vill göra samma sak som mig men de är för jag är enivs, det är för jag vet vad jag själv vill. jag hatar när folk ber mig göra saker och jag hatar när folk tjatar. om jag är sur gillar jag inte prata om de,om jag är ledsen snackar jag oftast med en enda person, och han litar jag på förjävla mycket. jag tar aldrig åt mig när folk snackar skit om mig. för hade jag lätt att lita på folk,lätt att öppna mig för folk och sånt men inte längre, efter att ha bråkat med min allra bästavän och blivit kallad patetisk så har allting förändrats. jag gråter aldrig mer, jag gillar inte prata om känslor och framför allt jag hatar visa mig svag inför andra. de jag egentligen ville komma fram till är att alla ni som ångrar er i sista minut,bryter det ni lovar mig och sånt skit kan dra lika snabbt som ni kom, för helt ärligt behöver jag inte sånna i mitt liv faktist.


om inte föralltid räcker till finns det alltid mer



skjorta - ginatricot
baslinne - lindex
rubbade strumpbyxor - ginatricot

hemma nu faktist. vaknade vid tio eller elva utav att min syster hoppa rundor på rummet? haha. hon skulle ner och kolla på HM så då hoppa jag upp ur sängen på dirr och satte på mig kläder, fick bli en rutig skjorta,vitt bas linne och tubbade strumpbyxor och stack dit med henne, där träffa jag jossan och amanda så satte mig med de. hbk kom till final, nice. sen bar det iväg hem. fick bli cam bild eftersom jag slarvat bort min canonsladd.

rött hår?



ska jag färga mitt hår i den färgen eller lite mörkare? är fett sugen på det.. men jag är riktigt osäker

det är upp till dig även upp till mig




kom hem för några minuter sedan filmen var sjukt jävla bra! jag rekommenderar den till max.
mötte iaf upp simon och rebecca i stan stack och hämta ut biljetter, även en till evelina som skulle kolla med oss. så himla härlig film asså, musiken,hur den är gjord och speciellt karaktärerna. ni som inte sett den måste se den, annars missar ni verkligen något.
- imorgon är det HM igen, fast har verkligen ingen ork eftersom jag mår sjukt dåligt och jag vill verkligen inte bli sjuk tills nyår, de kommer suga min lilltå. jaja, nu ska jag iaf hoppa in i duschen tror jag faktist.

 
Justin Bieber - Down to Earth

jag vill gung gung gunga

igår stack jag till amanda, och sen stack vi ner till Mezo med jossan och där satt alla vännerna typ. riktigt mysigt var det iaf och vi bara satt och snacka om allt mellan himmel och jord och även om NYÅR. OCH DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA KUL!!! längtar satan.
sen sov jag hos amanda. och idag stack vi ner till hm och skulle kolla när michael spelade. stack till Mezo i pausen med evelina,elise,amanda,jossan och rebecka och käka mumsss. sen bar det av till hm där jag även träffade mein älskade sofia och en störtskön kalle! :D nu sitter jag hos amanda igen och snart drar vi ner till AVATAR med simon och rebecca, kulkulkulkul!


det går inte mera



inte orkat skriva idag, var iaf på väla och i stan med amanda, sen stack jag hem till henne. nu är jag hemma tråk! men ska nog ner till stan eler sova hos amanda

spring för fortare kan du



ska fixa mitt hår och sen försöka sova eftersom jag ska upp vid 21.00 imorgon. godnatt

du har alltid lärt mig rätt från fel

i need you help daddy please be strong.

amanda och jag skulle ner och se Avatar men nej biljetterna skulle självklart vara slut. men imorgon ska vi iaf dra upp till väla, orkar ej berätta något mer.


förlora dig själv in i musiken

GODMORGON, eller god middag eller vad det nu än är. jag och amanda vaknade nyss.. lite läskigt, vi somnade iaf vid typ 6-halv 7 om ej senare eftersom min kusin snacka i sömnen och sånna läskiga saker! hahahah. nu har iaf hela dag försvunnit så vad vad vi ska göra idag vet vi ej..

when im gone just carry on

nu sitter jag här helt pigg och allt,vi ska strax kolla twilight och lite andra filmer. hör av mig när vi sett klart de, typ vid 10 tiden elelr senare vi ska se 5-6 filmer jao. ha det


när sista droppen fallit så kommer den inte igen

om 10 minuter så börjar 8 miles,så ligger i soffan och vänta. fast är helt slut men vi får hoppas på att jag inte somnar.. men detta blir nog sista inlägget så godnatt!


för evver och evigt



hej hopp.
lite bilder här joap, för db klaga på att jag inte har några bilder. haha! bild nummer ett ;är på cajsa och amanda som sjunger sing star, bild nummer två ; är en bild på sladdarna från gamecube och playstationet och kontrollerna. och tredje bilden är på mig jaja, och fjärde bilden är på mina kläder, snyggt fo sho hahahahha!
OBS jag vet ej vad playstationet heter i tredje from så. :)
jag och amanda ska dock vara uppe till 03.00 för vi ska se EMINEM filmen, sen joinar cajsa oss om hon ej somnar som min kära lillesyster!
BTW: jag har bara en syster, ibland orkar jag inte skriva lillasyster utan jag skriver bara syster men de är en och samma person.
NU TRÄFFA INTRESSEPILEN ERT ÖGA VA? ;)
jag har snott typ 3 minuter utav ert liv nu, MOHOHOHO! ;)

man jag kan inte sådana poetiska texter

precis kommit hem,på köpet fick jag med mig amanda! :D nice va? blev filmkväll hos mysan med simon,db,dm,jenny,matilda och my! fast det är typ helt fullsatt här seriöst asså, så jag och amanda har bokat vardags rummet för oss själva jao :D

en ny dag med nya tester

kom hem för en stund sen, varit på stan med min syster hennes kompis och min moster, fick inhandlat en del saker typ. men nu ska jag göra lite annat så hörs senare, ikv blir de kanske filmmys hos Mysan, :)


sista minuten

blir ingen rea shoppning med amanda, för smsa henne och hon skulle visst va med david. så ska kanske dra dit med malin. typ last minute? yesbox. och jag kan inte sova heller, är väldigt trött men kan ej få en blund! jobbigt


om jag bara kunde

tack till my också! hon fixade min header och allt till bloggen, helt perfekt blev det.


Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan

precis sett klart sagan om konungen återkomst, haha tårar där med. har fan inte gråtit på jävligt länge om man inte räknar med nu dessa dagarna jag kollat på sagan om härskar ringen. imorgon blir de mellandags rean, ska shoppa satan asså. fast måste få tag på amanda som säkert sover nu,hon har en sån vana haha. men jaja

titta på videon



man kan inte tycka annat än att de är bäst!

-

jag tror jag har fått sagan om ringen feber,jag är förälskad i allt som har med filmerna att göra. nu när de är mellandags rea ska jag köpa alla filmerna. man vill bara gråta när man kollar på det, legolas och aragorns vänskap, frodo och sams vänskap och hela brödrarskapet!

du gör min morgon

har varit vaken i typ 1 timme nu och letat efter sagan om konungens återkomst spelet. men nej den hitta jag inte ska leta mera sen. fast nu ska jag spela ett spel med my sister hon ville utmana mig ;) haha


ditt hjärta måste ha gått sönder

när man läser en bok och man är just inne på den värsta delen, då man inte tror det kan bli bättre,då man igentligen vill lägga ihop boken för det inte finns hopp kvar. men varför gör man inte det? varför stänger man inte ihop boken? jo för att man vet att de att de har två val, att antigen ge upp eller fortsätta och man vet att de tänker fortsätta, enda in i slutet. och det är de enda man kommer ihåg när man läst ut sin bok. att de kämpade enda in i slutet och att de vann. man kommer bara ihåg de fina minnena, man vet att de gör det rätt valet. att aldrig ge upp.

precis sett klart sagan om de två tornen,riktigt bra är den. fast blev inga tårar, eller jo lite när frodo tänkte ge upp och när min älskade aragon trilla ner för stupet. imorgon är det iaf tredje och sista delen och då vet jag att jag kommer börja gråta eftersom de splittras. hade tänkt se en annan film med min syster men nej hon har somnat. jätte skoj visst? men nu ska jag hitta på något annat.
och kom ihåg att jag inte har någon mobil!


när den mörkaste natten är kommen så är jag ditt ljus

jätte dålig upptadering idag iknow, men har gjort massa annat. ätit god mat presenter och sånt. men nu ska jag faktist kolla på sagan om ringen andra filmen, hoppas jag inte gråta idag iaf. vi höres senare ithink

att regndroppar faller som tårarna gör rår ej stjärnorna för

precis sett klart på sagan om ringen, fy vad hemsk den är! först så vakna mamma för jag grät så högt och hon trodde något hade hänt, sedan kasta min syster och min pappa ut mig ur rummet för jag störde för jag grät så högt. fy asså, så hemskt de är när Boromir dör, sen fick jag lägga mig hos mamma och gråta haha..
men nu ska jag nog sova på riktigt. GOD JUL !


på bilden är de aragon högst upp och boromir som ligger där nere, aragon kysser boromir på pannan när han avlidit! :'( så jävla sorligt

men jag ska vara stark även ifall allt blir fel

min statsik bara höjs och höjs, slog nyss rekrod igen. 170 läsare,fett. såg nyss klart raise your voice och jag grät. men de gör så himla ont, för jag gråter åt något som inte är på riktigt, och de gör ontontont. detta blir nog sista inlägget eftersom min nattkompis is gone for a while. så nu ska jag kolla sagan om ringen, jag älskar aragon my love är han. vi hörs imorgon eller kanske senare ikväll!


du är unik

sitter och kollar på raise your voice med min lillasyster, den filmen är så grymt fin allvarligt talat.
måsta bara säga att jag verkligen diggar skvallerbloggen helt allvarligt. det är så himla kul att sitta och läsa om sig själv helt bokstavligt talat. haha,hoppas ingen anmäler den förhelvet vi vill se mera! visst helsingborg? :D

kom inte närmare mig igen

jag har sån klaustorfobi eller vad det heter,fast inte som vanligt. utan jag får typ panik om någon står för närma mig, eller rör mig för länge och inte flyttar sig när jag ber om det. jag kan få riktig panik och börja skrika, helt sjukt faktist. ni kan ju fråga min syster. haha! men jaja vi hoppas det går över snart då ;o

jag faller bara mer och mer

sitter och kollar på a shot of love, jag älskar det! nu kom min syster in så ska snart kolla film och lite sånt mys med henne! jag älskar henne himla mycket.

när löven faller av och kvar är vi

HEMMA NUUUUUUUUUUUUU, fy helvete vad jag frös asså. började ju med att vi hade liten mini konsert, gick väldigt bra tycker jag faktist. sen efter så stack jag till espresso house med simonbabe&malinhjärtat mitt. så satt vi där inågon timme och efter det drog vi rundor och jag hade seriöst ingen känsel i mina fötter så vi satte oss på sånna värme bänkar, och fy helvete vad det var varmt asså, det äkligaste var ändå på bussen hem. :( en sån äklig gubbe satt och glodde på mig sen börja han snacka med sin äkliga ueeeeeeee säger ja bara. nu ska jag lägga mig i min kära varma säng!

OCH JAG VILL TILLÄGGA ATT DET ÄR NICE ATT SKVALLERBLOGGEN HAR STARTAT UPP IGEN

forever young i wanna be forever young




så nu är jag färdig, visst är jag söt? hahaha jag orkar inte mig själv. fast nu mår jag illa igen och det suger min lilltå. :( jaja, nu berätta simon att skvallerbloggen är tillbaka, skoj ju ;)

vissa ger och vissa älskar att ta

sitter och fixar mig, vissa nior ska ha en konsert på IKEA IT. ska bli kul faktist. sedan blir de att fika i stan med simon,mys. men nu ska jag fortsätta göra v mig, och jag vill bara säga att johan&jessica drar till värmen i thailand idag :( lyycks säger jag bara.

:D


du är så vacker, så bry dig inte om de andras åsikt



en bild på mig därja, kom på att inläggen är rättså tråkiga utan bilder. haha! så ska försöka få med någon bild i varje inlägg. funderar på att låte mitt hår växa ut igen, för har ju klippt mitt. och jag ser ut som en jävla fluga på bilden!

för jag älskar dig mer än sommaren behöver sol

godmorgon allihopa,sov jävligt dåligt i natt och har ingen aning om varför? och jag mår himla dåligt nu hoppas bara att jag inte är påväg att bli sjuk.. jaja, idag ska vi sjunga men vet inte om jag ska eftersom jag mår så pass dåligt. :(

spring inte in i skogen om du inte kan vägen ut

är lite seg eftersom jag suttit och kollat på film med min lillasyster,mys. och nu har jag fått reda på att någon startat en skvaller blogg om helsingborg typ epic fail! men ska bli kul att se vad det leder och hur lågt det kommer sjunka eftersom de redan gått på mig och sofia i första inlägget, haha jaja

det livet som jag lever är livet jag vill leva

hemma nu. filmen vi såg var rättså bra, fast jävligt frustrerande, satt typ och skrek för jag tyckte de gjorde fel val och massa sånt. slumdog millioner tror jag den hette! sen stack jag och amanda och åt mat hos hennes pappa, mycket gott,jag rekommendrar hans mat till alla er där ute, sen så stack vi och kolla klart på vår julkonsert och då får man sån klump i magen att de verkligen var vår sista.. men jaja! sen sprang vi ut i snön och yrade och lekte ha-ha-ha. nu sitter jag och kollar anna ankas jul med min syster. fett booring. ;p


när solen skiner skiner vi

hejsaan! jag sitter hos amanda. vaknade vid nio tpy duschade och sånt. sen så sprang ut i snön i linne och shorts och leta efter min cykel, jag trodde den hade blivit snodd! men någon hade bara allmänt flyttat på den, utan att medela mig för den delen. men nu ska jag och amanda kolla på en film, hon påstår att den är jätttttttte braaaaa. så jag ska bedöma! :)


om bara du kunde se hur jag faller




skit härlig låt! totaly love it. jag glömde ringa amanda! för jag hamna framför msn med en viss idiot hahahah! :D och sen ett samtal med simon.
opppppps...

we are the worlds greates, forever

jaaaaaaha, då blir de ensam filmkväll idag trots allt. för min syster stack för att sova hos hennes bästis. kul för henne och tråkigt för mig. jag vill ha sommar, då de var kul att vara ute med vännerna kvällarna långa, men nu har man inte ork till de. man vill sitta hemma och kolla film och mysa. såg på en jätte bra film innan, men kommer inte ens ihåg vad den handlar om just nu, sån black out eller vad det heter? men berättar så fort jag kommer på vad den handlade om. men nu ska jag se om amanda kan dra sig hit,om hon inte är hos sina grannar och käkar.
btw; grattis till amanda&david, som blev ett par today! :) ni borde känna er viktiga i mitt liv eftersom ni får äran att stå på min blogg, haha skämt åsido! :D

words i like to break'em

sitter och sjunger singstar med min syster&hennes kompis, fett att jag vinner hela tiden! haha ni ska bara hur det låter! haham, men ha det så jätte bra hör av mig senare

himmelens kronor med gnistrande ljus

kom hem för en stund sedan, köpte en julklapp till min syster, gjorde den själv med lite hjälp från amanda, blev riktigt nöjd! sen stack amanda hem till david så nu ska jag spela spel med syster eller kolla twilight som aldrig blev av igår! ha det så bra

nu när du har mig,kan du inte förlora mig

godmorgon, jag har precis vaknat för en gångs skull är jag rätt så pigg. ska snart sätta på mig lite kläder för jag ska dra ner till stan med amanda! skoj, fast för tillfället är jag helt pank! men på fredag då blir det massa pengar igen höhöh! nu ska jag se på one tree hill ha det!

vissa försvinner för tidigt, vid fel tidpunkt

varför skapar man liv när de ändå ska dö,varför kommer sommarn när de ändå kommer snö? kom tillbaka, jag hoppas du har det bra. vi ses på andra sidan, vila i frid


jag kan bara springa ifrån dig i mina drömmar

min syster och hennes kompis är här, och de går mig på nerverna. jag har inte ork till att sitta inom hus längre och jag orkar inte gå ut. ska fan låsa ut mig på balkongen istället! så trevligt eller hur? men så fort min systers kompis har stuckit hem så drar jag och my sister till konsum och köper godis,chips och läsk och sen ska vi kolla på twilight, för jag har inte haft ork nog att sätta på den själv. imorgon ska jag fan ut och inte sitta hemma!
jag vill ha sommar sommar sommar, och kunna bada i havet och äta glass och springa runt och bara ha de bra :)


jag är bra på att vara själv,men suger på att vara ensam

jag har så himla tråkigt är sjukt trött ska nog sova snart. sen så har jag ingen mobil just nu heller,illa.. så den som vill något får skriva på msn om jag är inne. ska sätta på twilight nu och sova. skulle igentligen till stan med rebecka och sanna man har verkligen inte ork, såja


m





jag älskar dig mest. ♥


mmorgon

nu har amanda stuckit hem, gud så rädd hon blev när jag väckte henne, haha oslagbart. nu ska jag hoppa in i duschen och sen får jag se vad som händer.

:(



there's no use in trying, jag har väldigt väldigt tråkigt! och nu har jag fått reda på att de med titanic 2 kanske är falskt! åååååååååååååååh. så ledsen jag blir!

--



bild på sötnosen amanda. hon somnade för typ riktigt länge sedan. men själv kan jag inte somna. vi lagade mat för typ 1 timme sedan, mums! och jag kunde inte sluta säga VA, helt seriöst sjukt jobbigt. just nu sitter jag och spelar efterblivna spel på facebook, riktigt kul. not. får se vad som händer.

livet förändras vart jag än går och de kommer kanske inte alltid vara vi två. bara så länge
 det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.


gokväll

vår julkonsert blev väldigt bra! vår allra sista och gud vad vi grät! jag kommer sakna allt,alla klassen. ;/ och jag kan tilllägga att det var skit kul att vara dvärg jag lovar,aldrig haft så kul! haha. nu är jag med amanda sötnosen, och vi har lite musik stund hihi. men ha det så bra everybody


godmornoing



GORMORGOOON! ::D:D:D:D:D:D
nu äe jag och malin vakna haha, vi ska strax klä på oss elelr hon har redan gjort det sen ska vi dra ner till konserthuset, vi ska övaaaaa! :) men först måste vi få lite liv i min syster, haha.
fin fina bildetr på mig och malin som nyvakna. hihihihihihihhi!

titanic!

det kommer en titanic 2! här är trailern, verkar seg i början utav den men 13:17 börjar det bästa och man blir verkligen helt sugen att se den!´jag och malin ska boka så snabbt biljetterna kommer ut ! det vill man faktist inte missa! helt allvar.


 idag var det avslutning sen bar det av till stan med malin, sen när vi kom hem var våra fötter helt kalla så vi fixa fotbad, mys. sen så körde vi igång vårt SPA. ansikts mask på i typ 15 min och vi satt och meditera och allt sånt, mycket skoj. sen stack vi ut och köpte godis mums, och sen har vi suttit och kollat på björn gustavsson, fett skoj!

AVSLUTNING!

jag och malin fotade inte hur vi såg ut kom jag på nu! fan. men imorgon får ni se hur vi ser ut på julkonserten;) haha. fick mina betyg idag, bättre än jag trodde. inga IG kvar eller något! så gäller att jobba som fan nästa termin! ;) men nu ska jag och malin till stan och ha myssssssssss!


tja:)

sista dagen i skolan imorgon ja. skönt faktist. fast nu är de bara ett halvår kvar med världens finaste klass. lite sorligt men ja. har inte inte gjort mycket idag, har fin slipat dansen som vi ska köra på lördag idag typ, kommer bli jätte fint faktist. sen på jullovet ska jag bara vila ;) höhöhöh


-

l å t d e n l i l l a f l i c k a n g å.

hemma nu!

är hemma nu. varit i malmö med min älsklingsmalin. skull egentligen dit med josefine&amanda fast de kunde inte göra sin andra del imorgon, så jag orkade inte sitta och vänta i en evighet så jag och malin drog dit. och vi hade skit kul haha! hittade också min julkonsert klänning, helt ok faktist! :) lägger tyvärr inte upp bild för den får göra sin invigning då! only malin vet hur den ser ut hehe. nu har jag ätit och lite sånt och ska lägga mig i badet, mys. ha det så bra så bra!


malin

nu ska jag sova, för annars får malin damp på mig om jag fortfarande ligger och sover när hon kommer hem till mig imorgon bitti! höhö, imorgon blir de att öva sånger till julkonserten hela dagen antar jag :) puss

----------

fan att jag valde att inte åka till cypern, jag vill åka nu. stanna där förevigt. lämna allt här.

18:16

imorgon kommer min kära lille Basse få sällskap. :)
mamma ska få ta hand om sin kompis kissemisse, sen får vi se om vi behåller den eller inte, beros på. men nu får min idiot till lillasyster damp så hon ska få datan så hon ska fin skriva sin so uppsats?


love



jag bokstavligt älskar denna låten.
den berör!

14:30

gick inte till skolan idag, mådde inte alls bra. men sedan vid 13.00 tiden mådde jag bättre, så drog till skolan och var med på musiken, så nu är jag hemma igen iaf. har inte ork till att göra något så jag ska försöka sova, ha det så bra.

förlååt

asså jag suger helt seriöst! men snart är de jullóv och då kommer det bli så mkt bättre!
ska sovis nu är sjuk :( hade

hejsan hoppsan

asså jag kommer dö så trött jag är, fast ska vara uppe hela natten idag med. väntar på amanda hon ska komma hit öhöhö!
och jävla vad jag och jossan kuta efter bussen! :)
puss orkar ej skriva mkt mera

-

haft en så himla grymt rolig kväll/natt,tack alla som var där! :)

man ryser. han är så himla bäst.

idag blir de nog bio med jossan. <3

new moon igen ;)


OMFG

min mobil är sönder :S
har haft den i fucking 4 dagar. damp.se
så nu ska jag och malin ner och se om jag kan skicka in den på lagning. sen så blir de lucia! :) puss

no data

har ingen data lyckades ta i sönder min hahaha!
kolla videon & lyssna på låten. går rakt in i hjärtat


18:29

har tagit ett bad och lite sånt, är helt slut efter att jag sprunigt runt på väla. jag köpte en känning och ett par skor. fast jag ska nog lämna tillbaka klänning, not so pretty! imorgon blir de´stan med amanda. ska kolla ett par nya skor! skit snygga jag svär! jag blev kär i dem idag! ska nog sätta mig och kolla twilight och dricka oboy! hihi


-



godmorgon,ska nog börja göra vid mig sen ska jag dra till väla med amanda. så vi hörs senare idag. hadet

19:19 puss på klockan

har inte orkat skriva idag,men hade lucia fett skojj&gabi lyckades ta i sönder flaskor men jag och johan var så duktiga och torka upp allting, haha. sen stanna jag i stan med jossan och vänta på julia så stack vi och fika. mys.
men nu blir de typ film med mamma och syster. hade


STREEEESSSIGT!

jag och gabi upptäckte nyss att bussarna går jätte sent, så vi hinner inte till komma den tiden vi skulle gjort! så vi måste ta tidigare bussar och komma alldelse för tidigt, så nu måste jag byta om snabbt som attans


morgon

har verkligen sovit dåligt inatt. vaknat med typ 1 timmes mellanrum? jobbigt är rätt ord. ska äta frukost strax och bara gå igenom låtarna vi ska sjunga i luciatåget idag. senare idag blir det nog av till väla med amanda. & i veckan måste jag fan in till malmö för att hitta en klänning till julkonserten!!


godnatt



godnatt. & lyssna på låten och texten ♥

home

nu är jag hemma igen. har haft myspys med mina tjejer&idol finalen lär bli så fucking bäst asså! ser verkligen framemot de. nu blir de bara mys framför bra musik och kanske kolla twilight sen. imorgon blir de att möta josefine sen dra till ringstorp vi ska gå lucia hihi! kulkul

ska dra nu

ska möta jossan nu sen till amanda puss


18:17

kom hem för någon timme sedan. duschade och lite sånt. snart ska jag möta älsklings jossan och dra till amanda. vi ska faktist kolla på idol. go erik för min del. måste bara säga att jag älskar josefine och att jag är himla glad att hon är tillbaka i mitt liv igen. riktigt glad.


13:42

hejhopp gummisnopp. precis kommit hem från min älsklings skola wiesel! vi har haft lucia träningar hela dagen typ. nu sitter jag här med malin. vi ska ner till stan :) och amanda&josefine ska joina. yesman. imorgon blir det vårt första lucia tåg för i år! blir nog skojj. ha de

20.36

blir nog de sista inlägget för idag. :)
jag har nu skrivit klart min svenska artikel och ska bara skicka in den till micke! sen blir de Glee club på tv, sen blir de sovis. imorgon läggs nog videos på mig och simon upp. www.simystyle.blogg.se besök simons och mys blogg :)

skolan suger ballle

jag hatar skolan ibland! ska packa ihop mina saker och dra haha! nej men typ. jag måste skriva en svenska artikel tills imorgon men jag vet ju inte alls vad jag ska skriva om.. GE MIG FÖRSLAG NUNUNU!


3/9

kom hem för typ 20 minuter sedan. nu sitter jag och snackar telefon med josefine. de gick jätte bra på provet har jag en känsla av! skit nice. nu blir de typ tv och lite mera plugg sen! hann inte skriva något inlägg i morse eftersom jag försov mig lite,hehe


-

jag måste bara berätta att jag har typ världens bästa vänner. de gör min dag, även fast vissa vet exakt vart mina nerver ligger och ändå hoppar på de så älskar jag de så himla mycket! jag önskar tiden kunde stanna precis nu och vara förevigt. jag vill inte lämna mitt älskade 9m,som är mer än en familj. snart bara ett halvår kvar tillsammans. men allt vi gjort är helt oförglömligt faktist. irland 09,lägret i 5;an och 8;an alla bråken man varit tvungen att ta upp med lärare. haha! och det nya samtals ämnet inre kretsen. haha!
love till alla mina sötnosar.


dvärgarna!

måste bara berätta en skit skoj sak! JAG SKA VARA DVÄRG hahahahahah! det har alltid varit 7 killar som är dvärgar i vår julkonsert men nu blir det en ändring på det. nu blir det zahraa,malin,gabi&josefine och rebal och 2 killar till!  största händelsen detta året haha!

21.25

ibland är det bara så himla bäst att ha en mamma som är expert på matte och allt sånt. men tyvärr har jag inte tagit vara på det och det är typ försent att göra det, men har suttit och pluggat med min älsklings mami i snart 4 timmar nu, och har lärt mig massa nytt faktist. är klar med mina franska glosor fick ett fel! hurra. sedan är jag snart klar med min NO, hoppas bara jag kommer ihåg allting tills imorgon, enligt mamma så kommer jag göra det så det hålle rjag nu tummarna för! nu ska jag snacka med pappa ska kanske få en ny data för min är så himla seg så det bara inte går att sitta vid den utan att få utbrott! blir nog mitt sista inlägg för idag för ska lägga mig lite tidigt faktist. bilder och sådant kommer komma upp så fort jag fått en ny data isf ;)

18.37

morgonen började rätt kul faktist,har nog aldrig skrattat så mycket en morgon. och pågrund utav det fortsatte hela dagen helt perfekt faktist. men nu till kvällen blev de lite småjobbigt. orkar inte berätta. sen har jag suttit och pluggat i 2 timmar och har inte ens kommit halvvägs, måste plugga till NO-provet, G och VG/MVG delen. sedan måste jag göra matte några sidor, och sen imorgon ska jag skriva klart hela min svenska och skicka in den för att kunna börja plugga min so som jag har prov i nästa vecka, och sedan har jag matte prov nästa vecka igen. men ha det så bra nu. puss


GODMORGON!

klockan är 20 över 7 och jag har suttit och torkat upp spya. min katt har visst dålig mage. nu ska jag klä på mig snabbt sen bär det av till skolan. andra no provet idag, döda mig sakta med en kratta tack.. haha! imorgon har vi tredje provet! sen nästa vecka ett so prov och nästa igen ett matte prov! hurrrrra asså! ;) nu ska jag börja göra vid mig innan malin kommer så hon inte får damp på mig!

1/12-09

första inlägget nu. var tvungen att byta blogg, för börjar få panik på att alla har sina för och efternamn, och sen skriver de inte ens i bloggen. man blir lite otaggad förstår ni! My ska hjälpa mig att fixa header och sånt mys pys till denna bloggen så den blir fin. för jag får panik när jag gör den själv.. haha! ni kan besöka hennes och simons blogg. simystyle.blogg.se, skit härlig är den att läsa, massa mode tips och sånt! nu blir de att sova en stund så jag orkar med min kära skola imorgon. godnatt


här får ni en skit härlig låt på köpet!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0