alors on dance

Denna låten har typiskt spelats hos mig en stund nu; Stromae – Alors On Danse - Radio Edit.
Gillade inte den alls från början men börjar digga den sakta men säkert alltså! Blir sugen på att dansa hela natten höhö. Och den 11 ska jag fanimig göra det utan snack om saken. Med mina fina vänner, ut och röja och bjuda hem sommarlovet som kommer på Måndagen efter den helgen. HÄRLIGT!
aloors on dance.


texterna

Alla texter som jag har på bloggen är skrivna utav mig själv och inte utav någon annan. Om de är tagna utav någon så står det skrivet och de hamnar inte i kategorin Texter.
Har fått frågor angående ifall det är jag som skrivit. Och ja det är jag som har skrivit de. Jag och ingen annan än mig.
LOVE

jag sa ju från början att jag inte tog något förgivet

Jag grät den kvällen. För alla gånger jag sett honom lycklig. Sedan valde han henne. Inte för att han själv ville, utan för alla andra vile. Han är inte lycklig. Inte längre. Ser ni det? Hör ni det? Förstår ni det? Att känna empati för en människa som förstört så mycket. För han krossade det lilla hjärta jag lade i hans händer. Fast det gör så mycket mer ont att se honom olycklig än att bli krossad.

 Jag bad dig aldrig att välja mig. Jag bad dig bara att vara lycklig.

TEXTEN ÄR TAGEN UTAV: OHSTEFANIE


dont tell anybody about tonight

Att musik kan var något så sjukt jävla bra. Le Sport – Tell no one about tonight. Lyssna på låten. Något så jävla
bra!! Har typ dansat hela dagen idag iaf? och nu sitter jag och skrivet på u&i-länder. Ska nog fixa ihop något bra allstå.


-

nu står jag mitt i ingenstans igen. mitt i ingenstans,ingenstans,ingenstans. så jävla svårt men ändå hur lätt som helst. som en labyrint fast jag kan vägen, bara att jag väljer att gå den baklänges. hur smart är det? hur dumt är det? jag vet inte. för jag ska alltid tänka lite mer än vad jag borde. ska alltid gräva för djupt i saker och ting. gräva längre än vad man egentligen kan. och jag gråter inte heller för jag har inte ont, eller jo det har jag men inte på det sättet. jag har ont i det goda. ont i det bra. eller något i den stilen. svårt men sant. sant men inte enkelt. är det så man sätter ord på saker? nej det går inte att sätta ord på saker som inte går att beskriva och det är jävligt jobbigt.

i forgive you,for blue sky

hejsan, dålig skrivning somfan. men har ju dock inte varit at home hihi. har haft himla skoj iaf. och nu sitter jag här i väntan på min lilla josefine. vi ska sätta oss och glo på eurovision, sen kommer kanske amanda om hon kommer loss från sina grannar, hihi ;)


i love you

-

"Best friends can be soul mates if you love every little thing that they do."
-Kiowa Gordon


fett utråkande att vara sjuk.


lose yourself in the musicSå jävla bra alltså,haha sevärd!

dessa dar..

dessa dagar har varit något så himla obeskrivliga alltså. kommer bilder från vår fina rockkonsert som totally rockade, himla bra blev det! ´har inte så mycket ork att skriva eftersom jag är ute så himla mycket och har inte så jätte mycket behove utav att skriva :D

sagor för barnen som var så små..

SNART bär det av till skolan. Har haft fin sovismorgon hihi. Sen blir det direkt rep för rockkonserten och sen SPEX-foto. Hihi, ska bli väldigt skoj faktist. :)

det är alltid,men det går inte att beskriva ändå

Han tog av sig sin kavaj
sparka av sig båda skorna.
Å så spotta´ han ut snuset
och sa min sköna får jag lov
Hon var vacker, han var stolt, rak i ryggen som en fura
Det var sommar det var glädje och de skrattade och sjöng
"Na na na na na na na na na na na nana na na na"

får jag lov att säga att mina vänner är bland det finaste som finns?


så snurra min jord igen,för allt vi drömde en gång

Hejsan, har varit i skolan och repat idag och det är verkligen super grymt, i love vårat band! Vi fick skippa sista timmen eftersom vi satt alltihopa typ. Sen blev det att dra hem byta om och nu sitte rjag hemma hos amanda. Idag ska vi sova här jag och mina tjejer. Ska bli så myys! vi hörs iaf imorgon någon gång.

down,down,down

Mår inte alls bra, men ska sköta det på ett vuxet och moget sätt. DRÄNKA MINA SORGER I BENN&JERRYS och glo på One tree hill& John tucker must die. Sedan försöka tränga in 10 orsakar att hata dig och wild child. hm..
Amanda kommer kanske och sover hos mig senare. Hon är på gröningen med resten utav människorna. och här sitter jag. lonley.. hahah ;)

its smiley faces

Fint väder idag med,lite kallare men ändå helt underbart! Vårt rep gick verkligen bra inget snack om saken. Och vi heter Black'en White,chill va? Snart bär det av till kolonin för litte grillning med my family. Sen får jag se vad som händer ikväll. Säkert något super! Och imorgon bär det av till skolan ju, för ännu mera rep&vi blir filmade då med!

du gör mig så obeskrvligt glad.


where the story ends


Jag har trubbel med att somna idag. Ska försöka om en stund igen tror jag.
Måste bara säga att jag älskar min syster något så himla stort, och jag suger på att visa det. och jag suger på att vara just en stora syster. ÅH. Jag ska förbättra mig. ( undra hur mycket jag menade det. )
Aja Godnatt lovers


*vissel,vissel*

Hejsan, ligger i typ Amandas säng och är typ helt slut. Vi har legat och solat sen typ kvart i 3 idag. Så himla varmt och vi tackar för det alltså. Hoppas det fortsätter såhär i några dagar till! Kommer skriva när jag kommit hem då det även kommer bilde rhihi. men nu ska jag sov utan snack om saaaaaken hihi

-Han bara gick. Gick därifrån. Han släppte allt ni hade tillsammans,allting ni delat. Och du hade gett honom en stor del utav dig själv,du gav honom ditt hjärta. Och han tog det och du trodde verkligen att han skulle ta hand om det. Fylla det med kärlek. Men han kasta det mot marken,spotta på det,trampa på det. Allt det utan att ens blinka. Du sitter fortfarande kvar på samma ruta egentligen. Saknar,älskar och minns allting. Fastän han sårade dig något så hårt hade du kunnat göra om det igen. Fastän du vet att det slutar på samma sätt. Han leende,hans skratt och sättet han var så himla tävlingsinriktad på. Du saknar det. Och du nekar inte det, inte för dig själv. Men det är bara du som vet det. För du vill inte att någon ska veta att du fortfarande står på samma ruta, och att du fortfarande älskar honom. För han fick en del utav dig och det är bara han som kan ge dig den tillbaka.


keep your head up now and forever

Har suttis och kollat på greys,och ja.. jag grät. 3 gånger? De är så känsligt där ibland och jag älskar sättet de uttrycker sig på och hur meningsfullt de får allting att låta.

Imorgon börjar somsagt rockkonsert övningarna och vi håller på tills på Tisdag då den är. Blir massa bilder belivie me. Ska snart hoppa i säng är helt slut alltså.


secret laugh

hemma från stan nu. suttit och fikat med jossan och amanda och bara snackat. skönt att bara prata ibland faktist. imorgon börjar rockkonsert övningarna,HÄRLIGT! hihi jag är väldigt trött så ska nog lägga mig en stund och sova. så ja.

josefine&zahraa dialog.

Zahraa: Men fyfan vilket jävla i-landproblem jag har.
Josefine: JAG VET VAD I-LANDSPROBLEM ÄR NU.
Zahraa: Men godmorgon.. ;o
Josefine: Ja det är ju ett i-landproblem. Alltså I-landsproblem. (hon betonar även I fett hårt. )
Zahraa: Visste du inte det?
Josefine: Jo för vi har ju det i so, och sen finns det ju U-landsproblem också. Men det är en annan sak.
hihi så söt!


och jag gav aldrig upp dig när du försvann

HEEEEJ! DET GÅR VERKLIGEN ÅT HELVETE MED MITT PLUGGANDE. nej skoja,eller inte. Jag har pluggat och lite har fastnat i mitt huvud men resten rinner ju ut som sand.. okej.
Kriget startades 1914 och slutade 1918. Det som fick kriget att gå igång var ju att en serbisk nationalist sköt prins ferdinand som var på besök i staden Sarajevo. Då inleddes den svarta veckan. BLACKOUTBLACKOUT. På västfronten var det likständigt eller vad det nu än heter. De låg i skyttegravar och sköt HEJVILT.... På östfronten gick de in i BLACKOUTBLACKOUT. Sedan hade man ubåtskriget också. Då stoppades alla fartyg,till och med vanliga transports fartyg. Så då joina USA också kriget. Fast de va inte med i ententen. juste. Frankrike,storbrittanien och ryssland är ententen. Tyskland,Italien&Österrike-Ungern är trippelalliansen.

okej så dåligt kanske det inte går.. hm..


är det säkert att du älskar mig?

Hejsan. Mitt pluggande suger helt allvarligt talat. Har somnat två gånger när jag slått upp boken. Vakna för en stund sen typ. Mitt huvud exploderar och idag är en sån lonley day känns det som.. :( Behöver en nalle björn i min säng i natt,hihi. Aja skolan var helt ok idag. Vi hörs iaf!

yes,its all about the yes

MIN HELG SER VÄLDIGT LJUS UT!
jag är så jävla taggad på livet just nu utan flipp,det är bäst förutom att jag är sjuk hit&dit. *peppar,peppar ta i trä*. snart börjar all rockkonsert rep och allt is gonna be best. yes yes its all about the yess

-


utan dig aldrig


'cause if you're not really here
then the stars don't even matter
now i'm filled to the top with fear
that it's all just a bunch of matter

'cause if you're not really here
then i don't want to be either..

and im in love with seeing you smiling

Är hemma från skolan nu, har varit hemma i typ 30 minuter. Är sjuk.. Sjukare än igår typ. Ska snart slå mig ner i sängen med So boken i högsta grad och läsa,läsa&läsa. Men skriver nog senare om jag mår bättre. Frö det är inte kul att läsa om att någon är sjuk?

UPPDATE: jag ska kolla på one tree hill istället!

soulsister,you are my soulsister
SNART 11 år tillsammans.
take my hand
won't you take my hand in yours
if they don't think this is real
then I just don't think they know us

stay with me forever
besides isn't that the whole point anyway
stay with me what good are these days
if you leave.

aldrig utan dig igen. love själssyster.
b1&b2


du är bara någon centimeter ifrån mig men ändå så långt bort

3 Popcorn påsen jag bränner upp år 2010. Men förra gången var det värre eftersom det började brinna rejält hihi. En gång explodera ett ägg jag lagt in där? hm.. Jag ska nog inte leka med microvågsugnar. Har iaf suttit och glott på Greys. Har läst lite i So boken idag förresten. Ska prata med min kära So lärare imorgon om vad jag har kvar! LOVE

sjuk

Jag är sjuk idag, sjukare än igår. Och det är super jobbigt. Är hemma helt ensam också och jag gillar inte vara ensam. Hehe. Nej men ska göra det bästa utav saken och lägga mig i badet. Så vi hörs senare tror jag. Pusshej!

-


Det är väl inte dåligt? Att ge upp sådär ibland. Sträcka upp armarna mot himlen och bara säga att "Jag ger upp nu." Det är inte svagt, det är rätt starkt ändå. Att man medger att men ger upp. Man är inte en förlorare då,nej. Man kan inte kämpa förgäves för en sak som inte hade blivit rätt ändå. Precis som att det inte hjälper att springa om man är påväg mot fel håll. Man går på en väg,, möter något som drar in på en annan väg. Sen ska man kunna allt, går det? Trycka in allt som är fel och rätt. I ett enda huvud. Sköljer av samvetsfrågor med ånghett vatten. Torka av skuldkänslor med torra handukar. Vissas dag,vissas natt. Men om man är något där emellan då. Mellan att ge upp och vinna. Mellan en väg och en annan. Och mellan ångest,skuldkänslor och glädje. I V;et utav Livet. Mittemellan. Ja, är man varken bra eller dålig då? Om man gör både rätt och fel. Om man gör allt.


set the fire

I find the map and draw a straight line
Over rivers, farms, and state lines
The distance from here to where you'd be
It's only finger-lengths that I see
I touch the place where I'd find your face
My finger in creases of distant dark places

I hang my coat up in the first bar
There is no peace that I've found so far
The laughter penetrates my silence
As drunken men find flaws in science

Their words mostly noises
Ghosts with just voices
Your words in my memory
Are like music to me

I'm miles from where you are,
I lay down on the cold gound
I, I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms


you left me speechless.Jag älskar dig något så otroligt mycket Simon Tannus-Jeppsson!
Jag är himla dålig på att berätta det, men du är en solstråle i mitt liv och jag behöver dig himlans mycket. Du har fått mig att må så himla bra när jag inte gjort det, och du är helt obeskrivlig. Jag minns hur mycket vi hatade varandra för något år sedan, riktigt ogillade varandra. Och nu är vi så himla nära och det är himla kul! Min egna lilla grek är du. Vad ska jag säga och vad ska jag göra för att ge tillbaka något? Du är så himla bra Simon. Och jag är dålig på att berätta hur mycket jag älskar dig och hur glad jag är att ha dig, och jag är dålig på att visa det men ändå. You know i love you! hihi,gulligt. Simon ♥ Zahraa

nu då och föralltid


fy vad längesen. när var det? i 4-5;an. små är vi iallefall. tiden har ju bara runnit och nu har vi mindre än 20 skoldagar kvar,skrämmande på något sätt&befriande på ett annat sätt. kärlekkärlek.

and stars fell out the sky

Är hemma nu. Filmen var något så grymt bra. Helt oväntat vissa saker och jag skojjar inte när jag säger att hela biosalongen grät.. Himla bra. Men kommer bli typ dubblet så sjuk nu,not good. Har typ 3 prov att göra i skolan och har inte pluggat någonting och det är jävligt illa. Så gissa vad morgondagen går ut på? PLUGGA

jag vet att du sover, känner värmen från din hud

amanda är så jävla yr. hennes buss går inte fårn 10 i höhö. jag orkar inte med det med My och allt de mera iaf. så hatar hon klassen so fine. Hennes åsikt. AJA. ska få på mig mina skor och dra ner till bussen strax så vi hörs.hih
THE LAST SONG.. är den bra?

when i look at you

ska börja fixa mig nu så jag kan dra ner och fika med amanda sen bär det av till bion. så vi hörs någon gång ikväll. love

-

när jag sa att vi tog åt oss menade jag inte "grejen" jag menade att du snacka om 9m och så vitt jag vet går inte de i 9a i 9m så alltså kan inte de ta åt sig,utav vi som går i 9m. Kan va mig,kan va agnes,kan va victor,kan va denis,kan va amanda,kan va sofia. Kan ve exakt vem som helst i 9m. Hur många gånger har inte 9m ställt upp för dig när du själv behövt det? Och säg inte aldrig för då ljuger du för dig själv. och varför har du tagit bort inlägget om "bögen". och varför säger du detta nu? varför inte innan? im out iallefall. Vill du inte ha någonting att göra med den "grejjen" så ha inte det, hur svårt är det? det är var ju du som började och skrev ner något så sjukt obeskrivligt hat mot 9m,hathat och hat. Och det är inte för att någon inte vågat, det är bara de att ingen känt det hatet förut. Och vi har växt upp med varandra i 9m. Kanske det som är skillnaden. Och det med kuratorn, det har inte med klassen och göra. De flesta som går dit har problem hemma, och har problem med saker som hänt dem utanför skolan.  och angående de med face to face. det är ju hela klassen du dragit upp? så du måste ju förklara för hela klassen så alla förstår väl..

Mycket ful stil

Jag ska ta och börja med att jag gästbloggar på underbara zahraas för att få ut känslor och argheten för de är mycket ful stil av my som sitter och säger att hon hatar 9m och att man kan spotta på oss att vi är skämmiga att vi ska växa upp? men om du fucking hatar oss så jävla mycket gå inte i vår klass då? de är inte så att vi tvingar dig gå i samma klass som oss. vi välkommnar dig till vår klass men en öppen famn och du hugger oss i ryggen genom att gå bakom vår rygg och sitta och skirva sådana saker på din blogg!

SÄG DE TILL OSS ISTÄLLET FÖR ATT SITTA OCH SKRIVA ATT DU HATAR OSS SÅ MYCKET PÅ DIN BLOGG.

liksom hur jävla omoget är de att sitta och skriva sådana saker du skriver om att du kan säga de framför vem som helt i klassen jag menar rykten och falskhet finns i varenda klass men man lär sig utav sina misstag helt enkelt. vi hjälps åt iallafall.. du säger att vi skämmer ut oss ( ursäkta mig men pahahha du e så rolig skämmer ut oss ? men gumman vi har ett liv iaf :)) vi skämmer inte ut oss ngn stanns kom nt till vår klass och sitt nt och skriv att vi skämmer ut oss du känner oss knappt vi e sådana de e bara att ta och acceptera det. du säger att vi inte vågar ta saker face mot face om vi snackat skit om några utan att vi tar de bakom ryggarna. HAH aså snälla JAG HAR SNACKAT SKIT OM ALLA I VÅR UNDERBARA KLASS so what?! vem fan snackar inte skit i dagens samhälle ändå håller vi ihopa? liksom zahraa och jag snackar skit om varandra och de vet vi båda om ? men ändå är vi barndomsvänner och alla i denna underbara klass står för de som sägs ALLA kan slå vad om att alla vet om all skitsnack som gått runder i klassen. liksom inte för att vara sån my men vad vill du komma fram till egentligen?

du säger att du spottar på klassen alltså att du spottar på alla i klassen då vill jag att du står för de du säger och på måndag ska du stå face mot face och berätta allt du skrivit på din blogg face mot face till alla i klassen, bra idé så blir de som du säger att inte gå ngn bakom ryggen (Y) och du borde också spotta på varenda en i klassen eftersom du säger att du spottar på den.  så på måndag när vi alla underbara människor träffas ska du ta upp allt du skrivit på din blogg face mot face till oss plus att du ska spotta på varenda en i klassen (Y) :) du kan börja med att spotta på mig sen kan vi ta nästa o nästa. de e lågt skrivet faktiskt.
du säger också att du hört/sett människor som snackat skit om dig och din pojkvän? liksom vågar du inte säga ifrån eller du tar de på din blogg istället för att säga de till de face mot face?
du säger att klassen är äcklig? men då är du också äcklig eftersom du går i den?
ja my, varför kalla en klass äcklig när du själv går i den? alla är inte perfekta och de är inte du heller. som om du inte snackar skit om folk så mycket jag hört dig säga du vågar inte säga de till personen själv utan du tar de bakom ryggen du med. yeees sånt e livet man lever bara en gång :D Liksom vi går i 9 allihopa vi börjar snart 1 liksom klart vi vill ha lite kul nu sista månaderna i skolan, vi har växt upp de e nt de men ist för att sitta och sura hela dagarna och sitta och skriva på en blogg har vi kul ! vi går ut tillsammans och till och med din bästa vän nora är med oss och har kul ?
liksom kallar du då henne äcklig också? hon umgås med oss också jag menar senaste var ju igår och vi hade så kul. jag menar vart vill du komma? sätt din gräns gumman.


och de med ditt andra inlägg att du kallar en person bög och du tror du är snyggast hitan ditan jag vet precis vem du menar säg de till personen face mot face ist?
haha du sitter och säger att man inte ska snacka skit bakom ryggen men vad e de du gör själv?
du kallar personen smuts äcklig o.s.v säg de till personen ist? elr vågar du inte? varför inte skriva namn isåfall på vem du menar? för de e skitsnack annars stå för de du säger och vem du menar:P

VI TAR INTE ÅT OSS , vi tycker bara de är ful stil därför måste vi ta upp de för jag sitter och skrattar åt de du gör bara bort dig själv genom att säga sådana saker? :P HAHAH
liksom vissa personer som du nu säger går upp till kuratorn för att de mår dåligt och sånt JUST DE " DE MÅR DÅLIGT " hur vet du liksom om de handlar om problem i klassen eller om de är andra problem vi stöttar iaf varandra ? vart vill du komma ?
VI ALLA TAR ÅT OSS FÖR ATT NI KÄNNER ER TRÄFFADE? wtf !!!??? ehhh nej skulle inte tro de VI ALLA TAR ÅT OSS FÖR ATT VI TYCKER DET ÄR KUL EFTERSOM VISSA SAKER INTE STÄMMER OCH DET ÄR BARA SKÄMMIT ATT SKRIVA SÅ OM OSS , just därför tar vi åt oss på ett bra sett jag pissar snett egentligen men aså att sitta och säga att vi är skämig går bara mig på nerverna :P

de jag begär är att stå för de du säger och snälla spotta på oss gör de ! btw du kommer långt md det :)

så de va allt för mig, jag har aldrig skrivit på en blogg innan så detta var något nytt för mig haha :D
aja ha de bra allihopa och hopppas nni får en underbar lördag.
ÄLSKA OSS FÖR DE VI ÄR ( VI ÄR 9M OCH STOLTA )
yeye så är de :)

// GABRIELLA BOCOKIC


stay with me,dont fall asleep to soon

JAG ÄR SJUK!!!!! not good

9m

Det skrivs en del texter om 9m. Och jo det finns ytterfrihet och man får yttra sig hur som helst. Men det är jävligt illa. Jag har inget emot personen som skrivit texterna och den får tycka som den vill. Men är det inte bättre att man snackar högt än bakom folks ryggar. Även fast man inte ska snacka alls. Och hela klassen blir ju kränkt utav det som skrivits. 9m är en helhet och jo visst den är svår att förstå sig på. Men det är en helhet. Sen att folk är osäkra på sig själva hit och dit. Är deras egna problem och man behöver inte spotta på hela jävla klassen för det. Det är ju nästan lika dåligt att skriva hat texter på sin blogg som att prata bakom ryggen på personer. De som skriver dessa texter är en del utav 9m och det är ju också en del utav skitsnack att skriva så. Det är fel alltihopa. Och jo jag tar åt mig för 9m är något utav det bästa jag vet. Jag tål inte folk som säger så. Och att dra det över en helt annan linje, det är bara så himla onödigt. Vi alla tar åt oss utav det som skrivits eftersom VI är 9m. VI är helheten

cant you see that im the truth?

hemkommen nu. ska sätta på one tree hill och sova. om jag är friskis imorgon så blir det att dra upp till älskade sofia som konfimeras. jag orkar inte skriva mer än att jag hade det himla bra ikväll. men mår ej br ajust nu. :(

im just a sucker from love.

Godmorgon, Idag är jag helt utvilad, UNDERBART! Idag blir det nog bio med Amanda, antingen Remember me eller The Last Song. Ingen aning faktist..

Senast jag var där träffade jag på söta Mirre. Jätte trevlig&Snäll! :)

how do you gonna run at the speed of sound?


hej. hade något så sjukt kul igår! har längtat efter att få dansa så mycket. så himla härligt&människorna var helt jävla underbara&grattis i efterskott till denis som jag tror hade jävla kul! :D
vi vandrade hem vid halv 3 på natten och gjorde en del busiga saker. hih. Idag är jag helt jävla sliten ska hoppa ner i ett varmt bad och sen sätta på en film eller något i den stilen. Sen är min röst helt over and out efter allt sjungande och skrikande igår haha. Men det låter mysigt när jag pratar hihi ;)

and im loosing control

Sitter här och är lite halv sjuk. Blir snart att dra sig mot Amanda eller någonting i den stilen typ. Jag har inget att skriva. Men ska hoppa ner i sängen nu tror jag är så hinla trött.
GRATTIS DENIS BORIC! 16 år nu.
Din dag kommer bli bäst! ♥♥♥♥♥♥


låt oss låtsas att flygplanen i natt himlen är stjärnskott, för jag skulle behöva en önskan just nu

HEEEEEEEEEJ! nej skoja, är hemma nu iaf. Har varit i stan med mina fina vänner idag faktsist. Och nu är Amanda här vi stack och köpte chips och läsk hihi,och jag & amanda skulle träna och allt. Där ser vi hur det gick.. ( åt helvete. ) Jap men vi hörs för jag är taggad över att vi har ledigt i 5 fucking dagar, hallelujah moment..

men du och jag,det funkar inte så

Hejsan,precis kommit hem typ. Var först och plugga med Amanda&Jossan och prata om saker och ting, sen blev det snabbt hem om och gick och mötte Johan, så stack vi till stan och mötte Malin&Nostell och sedan blev det typ körslaget och sedan påväg hem fastna vi utanför Johan och snacka haha. Är helt slut så ska nog dra mig mot min säng hihi.

( avslutningen förra året, kolla så långt hår jag hade.. )


that should be me

A wise girl asks but dosen't beleive. Kissies but dosent fall in love.
Leaves before she gets left.
- Marlyn Monroe


jag är kär på nytt.

Magnus Weideskog – TiK ToK - jag är kär på nytt.. lyssna på hans musik förresten så himla bra är han. obeskrivligt hur bra jag mår utav hans musik hihi.
- jag ska nog snart dra mig mot sängen faktist,förtjänar lite sömn& så får vi se om det blir någon skola imorgon faktist. Men godnatt ifall det inte blir mer skrivande idag.

you gonna find someone new,i really hope you do

Jadå mår lite bättre nu. Vet inte om det blir någon skola imorgon dock,men då kan jag sitta hemma och plugga och få någonting gjort! Ska nog snart sätta på One Tree Hill och glo på det och dra och köpa lite godis och sånt.
Rock konserten närmar sig och jag längtar satan!

jätte frän bild på mig och filipek saganowski.. (y)


jag vet hur man spelar,jag har gjort det ett tag nu

hejsan, kommer inte sitta vid datan förrens senare ikväll tror jag. Jag mår inte alls bra idag, så orkar inte heller sitta vid datorn. Har mest legat i sängen eller suttit på toalett golvet. inte härligt..

we'll keep moving on

Funderar på att sätta på mitt älskade one tree hill och glo lite för jag komma ju inte somna. Eller jo om jag lägger mig ner men ändå. Funderar på vad jag ska göra imorgon, ut och springa? ut och väcka amanda och tvinga henne springa med mig? Hmmm.. Sedan ska min Isdiet börja på Måndag så vi får se hur det blir med det! haha. :D


never apologize for saying what you feel,because thats like saying sorry for being real.


-


visste ni att..

En vals tunga kan väga upp till ett ton.
Alla världelars engelska namn börjar och slutar på samma bokstav.
I Indien är spelkorten runda.
När du nyser stannar alla kroppsfuktioner,tillochmed hjärtat.
Råttor inte kan spy.
Högerhänta sägs leva i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta. ( too bad for me dåja. )
En grisorgasm kan vara i ca 30 minuter.
En katt kan bara se svart vitt.
Att hela världens befolkning kunde fått plats på Gotland om de stått tätt intill varandra.
En flodhäst kan springa lika fort som en människa.

Jag har inget liv för tillfället så jag sysslar med att allmänbilda mig lite! :)


i see my name in shinging lights

godkväll, blev inget pluggande faktist..
vi köpte kebabtallrik käkade och kände oss skit feta, la oss på golvet och somnade och vi vaknade nu. härligt visst? haha, får nog ta tag i pluggandet på något sätt imorgon. men skönt att vara utvilad alltså ni anar inte hihi, fast kommer somna om ifall jag lägger mig ner igen. sen är jag också himla avundsjuk på simon som är på lady gaga eller ska..


nästa vecka fyller vår lilla denis boric år och blir det fint blir det gröningen på dirr.

denis boric,jag,denis music och josefine.


nobody wanna see us togheter but it dont matter no.

HejHej, precis kommit hem från Nova Lund. Sitter här med Amanda och vi ska faktist ta tag i mitt andravärlds kriget och skriva klart det och skicka in det så jag har ett arbete mindre att göra. Fick inhandlat ett jätte gulligt linne med spets detaljer och en biknini överdel. Nu tänker ni varför bara en överdel? Jo jag har besluts ånget och visste inte om jag ville ha underdelen eller inte.. fail jag vet. love

my friends is the best

här får ni lite flera bilder från igår, lånade utav rebecka.

i dare you to stay with me

Godmorgon! Har fixat mig lite och sådant och sitter och väntar på Amanda och hennes family sen drar vi oss ner mot Nove Lund. Hoppashoppas jag hittar något. Kommer inte skriva någonting idag iaf. Pussss


vad jag bryr mig om nu är att ha dig nära

Nu ska jag dra mig mot sängen faktist. Har suttit och kollat på One Tree Hill, världens bästa program!
Hoppas jag vaknar vid nio imorgon så jag hinner fixa mig lite innan Amanda,Eva och Sara hämtar mig och vi åker till Nova Lund. hihi. Godnatt!


för det är nu och jag bryr mig inte om då eller sen

Blev Mezo trots allt idag, blev riktigt lyckat faktist!
Så härligt att bara sitta där och prata om exakt allt och ingenting med vännerna,oersättliga är dem.
Imorgon blir det shoppning, nu får vi bara hoppas att jag hittar någonting. Sitter och knarkar musik och lite varm choklad, är påväg att tappa min röst och det är not good! Den måste vara frisk tills Rockkonserten!

jag älskar er


if you agree to repeat after me,i love youFör du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig

Och du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vetgirls just wanna have fun

Hejsan.
Kanske blir Mezo ikväll, kanske inte? jag gillar inte när det blir såhär förvirrande,riktigt jobbigt. men jag tänker inte sitta här hela kvällen iallefall och om jag gör det ska jag sitta hemma med en jävligt fet godis påse och äta mig tjock. Jag börjar med min IS DIET nästa vecka, haha! love

älskling,du är den jag vill ha.

suttit och kollat på greys, riktigt bra avsnitt påverkar en hel del. ska snart dra mig mot sängen faktist. ska börja läsa pojken som kallades det. är den bra? jag blev också klar med min svenska bokreccension, hyfsat bra blev den faktist.
Angus & Julia Stone – You're the One That I Want - bland de mest spelade låtarna på min spellista,himla bra!
men sov gott nu allihopa.

utan mig ingen dig..

sitter och skriver på min bokreccension, det börjar bli något verkligen. fast jag får inte fram känslan boken hade och det stör mig något oehört alltså. men det fixar sig tror jag,snart inne på min andra sida iaf och det kommer bli bra. :)
nej nu ska jag återgå till skrivandet hörss

see you

I'm sitting across from you
I'm dreaming of the things I'd do
I don't speak, you don't know me at all

For fear of what you might do
I say nothing
But stare at you
And I'm dreaming, I'm tripping over you

Truth be told, my problem's old
You mean the world to me but you'll never know
You could be cruel to me
Why go risking the way that I see you
That I see you, that I see you, that I see you,
that I see you, that I see you.

no need to say goodbye

jag kommer helt allvarligt talat ingen vart på min bokreccension. den måste vara in skickade senast 23:59 annars sänsk betyget, illa. jag som vet allt om New Moon har helt blackout nu, helt jävla sjukt alltså. har skrivit typ en halv sida snart och det är iallefall alltid någonting.


this aint a love song this is goodbye

Har fått tillbaka min data, gläjdeskutt! Allting är kvar som tur är så nu slipper jag skriva om alla uppsatser. Härligt va? Men ska sätta mig ner och skriva klar den engelska bokreccencionen om New Moon och sen börja på den svenska om 14 år till salu. Har varit i skolan idag och hade muntligt nationella prov, är rätt nöjd där faktist. Sedan skulle jag gått hem. Jag kom halvvägs och sen tänkte jag att nej det kommer inte funka med att jag sitter hemma ensam så det var bara att vända och gå raka vägen hem igen. höhö.And I'm a little bit lost without you
And I'm a bloody big mess inside
And I'm a little bit lost without you
This aint a love song this is goodbye.

i would do it again do it again if i could

sitter och skriver på min engelska bok reccension, börjar sakta men säkert bli något. imorgon är det nationella tror jag muntligt inte något som jag orkar just nu eftersom det är en jobbig dag imorgon, precis som det varit en jobbig dag idag. sitter vid mammas data just nu ifall ni undrar och imorgon skickas min in på lagning. så hejdå till alla bilder och texter och sånt jag har på den då.. malin spela in en sjuk video på mig idag också alltså,utan flipp. nej men nu ska jag återgå till mitt arbete.


you say you love me why aint you here?

hejsan, jag har ingen data för min idiot till lillasyster krascha den hur fan man nu än kan göra det.
så nu är det bara att skriva om alla bokreccensioner,andra och mellan krigs tiden och genetiken. härligt visst? aja så om jag inte skriver i bloggen är det för jag inte har någon data just nu. åh

jag är kär i fel person i fel person i fel person

har duschat och massa sånt nu. malin ska kanske sova hos mig. skulle ju på överrasknings fest så får se. ska fixa mig och sånt nu. hörs


kanske är du också rädd för att falla hårt?

vi ligger fortfarande i sängen och lyssnar på musik hihi,fast vi var uppe och åt frukost innan´. ska iaf vara hemma vid två och ska duscha och sånt, det behövs kan jag säga alltså. jag vill att det ska ösregna så jag kan stå och dansa i regnet men jag vill också vara utomland och ligga och steka på en strand.. hihi

how do you love someone?

nu är det morgon, sitter och lyssnar på musik med amanda och vi bara tar det lugnt. kvällen igår var awesome. jag och louice hade jävligt kul i HULKEN,haha. idag blir det kanske en överrasknings fest eller så vilar jag hemma och pluggar typ eller kanske träffa saknade antoon!

några från klassen. helt underbara är ni!


RSS 2.0