you were everything

ett tomt hål, det skulle inte bli såhär. det förväntade jag mig inte, att allt gick i sönder och splittrades. de gör ont.
du var min dag, men nu är du inte ens 1 minut. varför? men det går inte att få tillbaka något som inte går att knyta ihop igen. två band som varit knutna i så pass många år är nu uppknuta och svävar på helt olika platser. en saga med ett slut precis som alla andra historier. bara att denna slutade på ett annorlunda sätt. med människor som förändrats och som inte orkar försöka mer, som inte orkar klicka ihop igen. som dragits åt två olika som slitits åt två olika vägar. och istället för att ta varandra i handen och vandra samma väg livet ut som de en gång för flera år sedan lovat, och spottat i havet och lovat att den dagen de funnit sitt spott är deras vänskap över förevigt. att den enda gett upp och den andra försöker hitta andra som kan fylla upp det eviga tomma hålet. att de lovat varandra att göra allting tillsammans, lära sig utav varandras misstag. räcka ut sin hand när det behödes. se på månen och solen de är varandras största motsatser men de behöver varandra. det är svårt när man inte har sin bästavän längre,den man upplevt mer än halva sitt liv med,men ord förstår ingen längre,ord betyder ingenting längre. finns det inget mer ? inte ens en punkt? tankar kommer och går men ingen lösning tycks hittas. det är jobbigt det är svårt.
det är svårt att släppa taget när man inte är redo,när man inte är redo att möta världen utan personen man behöver mest. personen som en gång varit ens allt och som fortfarande har ens halva jag.

-

låt inte din eld slockna. värna om varje oersättlig låga.. i detta hopplösa moras av "inte riktigt" , "inte än" och "inte alls". låt inte hjälten imon dig gå förlorad i dyster frustration över det liv du förtjänat men aldrig kunnat få. du kan erövra den värld du vill ha. den existerar,den är verklig,den är möjlig. den är din.


break through iknow you are better then all the rest

har inte kunnat skriva eftersom jag ej haft tillgång till dator eftersom jag ej varit hemma, och när jag väl kom hem funkade inte blogg.se.
har ändå inte något vettigt att säga förutom att jag är sjuk. har ont i lungorna,har spytt och kan inte äta. visst låter det mysigt? :) har iaf suttit och glott på one tree hill för att inte överanstränga mig och ska strax åter gå till det. :) har även skickat in ett förslag på låt till rockkonserten så nu håller vi tummarna om att den kommer med! :)


bild på mig och simonbabe på irland. ♥

 


just say yes

min spotyfi har fått damp i huvudet och tror den skickar trojan horses så nu funkar inte den på min data mera.. -.-
och det suger.
har varit på gymmet idag riktigt kul och härligt! tror jag ska börja med faktist! :)´
men nu ska göra andra saker ha det

kärlek



jag älskar dig, om du visste hur mycket de orden betyder.
tro,hopp&vänskap.

(bilden är på flyget)

hela världen vill jag ge

nu är det bestämt. vi ska flytta, 1 april blir det av tror jag det var.

måste bara säga en sak; och det är att framtiden skrämmer mig,så sjukt mycket. jag vill inte lämna nu,jag vill inte lämna klassen som jag växt upp med under 6 år. jag vill inte lämna nu. jag vet vart jag har alla,jag vet vem som är mina vänner och vem som inte är det. jag vet vilka som håller hemligheter&löften och vilka som inte gör det. jag vill inte börja om och inte veta vart jag står.

arg

oooooooooooh! skrev nyss ett inlägg om  hur duktig jag är och det är putsväck nu! nu blir jag suris för jag orkar inte skriva om de!

for bitter or worse

jag är helt död allvarligt talat. jag somnade vid tre, gick upp halv sju sen till skolan till halv 3 somna vid halv 5 vaknade klockan 6 tpy, nu är jag här ska plugg och jag är död, jag orkar inte vara vaken! :( jag vill soooovaaa och jo detta är världens tråkigaste inlägg ohja!
här får ni en grym låt på köpet,texten är grymt fin. for bitter or worse - anouk

tell me everything is okay

sitter i datorsalen nu och har skickat de sista bilderna till min lärare.
idag blir det himla mycket plugg!!

testar nya vägar som aldrig tar slut



han är tillbaka! gud måste verkligen älska mig! my love är tillbaka! detta har gjort min dag!!!

så många olika färger!


nu är det såhär att jag ska köpa en ipod, har tröttnat på att låna min systers 24 timmar om dygnet&hon har så  sjukt annorluna musiksmak än mig. så jag var och checka läget på blocket så jag kan betala den själv så visa jag för pappa och han fick rycket på mig, och sa att han köper en helt ny till mig och att jag inte ska behöva lägga mina egna pengar på sånt. så nästa vecka någon gång ska vi dra och köpa en! är riktigt sugen på blå,grön,gul eller lila! men får se!

och då föll jag för musiken

och nu har jag fallit för musiken,fallit för dess mening och dess existens!
Hurricane - 30 Seconds to Mars.
jag älskar det.


no matter, i wont forget

Nu på Tisdag den 26:e (imorgon) annordnar s.t.i.c.s en "tones4haiti", har en mad line up med schmoodie musik på ABF i hbg (söder) tanken är folk ska donera cash så man kan skicka iväg till alla drabbade offren! 200,000 dödsfall och det minsta vi kan göra är att visa kärlek till dem levande, DNT MISS! Start 18.00 SPREAD the word like butter!// Saleh
låt oss hjälpa folk som behöver hjälp! tänk om det varit din syster,bror,mamma eller pappa!!




kom precis hem faktist, hela dagen har spenderats med malin grymt kul har vi haft! nu ska jag sätta mig och plugga lite sen in i duschen! hadet!

would you kill to save a life? would you do that to prove them right?

morgontrött ohjaaaaa

ska kila till skolan nu,men min älskade håkan hällström tröja ;)


it seems like everytime i try to make it right it comes down on me

jag är kär, i musik. helt sjukt faktist, jag har min smak utav musik sånt som får mig må bra,sånt som får mig tänka,sånt som får mig bli hel på något sätt. sånt som absoult gör mina dagar ljusa!! i love music.
- jag tog väl tag i plugget på något sätt, jag gjorde engelskan! och nu har jag hittat sidorna om min uppsats så det blir dubbelt så lätt nu! nu ska jag faktist försöka hitta ipoden och ladda ner itunes och sätta gång och ge ipoden nytt liv igen! :D

im spinning round im losing grip

blev inget plugg.. jag och pappa bakade vår special kladdkaka, med oboy och kaffe. mums! sen tog jag mig ett skumbad riktigt skönt. sen har jag inte gjort så mycket. måste verkligen plugga fast min hjärna stänger av.. men  ska försöka ta tag i det nu,håll tummarna för att jag ska lyckas!

Do not look back and grieve over the past, for it is gone;
and do not be troubled about the future, for it has not yet come.
Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.


it takes a fool to remain sane

funderar på att klicka hem någon utav onesize klänningarna,är riktigt sugen på den vita faktist.
men får se om jag hitta flera i mer ljusrosa nyans.
dessa hittar ni på modekungen .


dont be afraid to be great cause you are

har inte skrivit  mycket jag vet, men nu blir de av iaf, eftersom jag är 100% nöjd med min header.
idag händer absolut inte mycket, ska hoppa in i duschen och sen skriva klart om eter.Darwin och evoulutionen och stjärnor. sen ska jag sätta på heartbreakers.
här får ni en liten snutt utav de jag skrivit om Darwin.
Darwins teori ;
Allt liv på jorden är släkt. Alla går gemensamt en utveckling och nya arter blir till varje dag. Invidider inom samma art,även syskon föds med olikheter. De olika egenskaperna kommer även öka med tiden.
 två meningar utav något som kommer bli en uppsats.

i can get you

min första redigering,vad tycks?! blev faktist rätt nöjd för att var min allra första gång att redigera bilder. :)
och den är gjord på typ 15 minuter. najs va? :)


för de står där med öppna armar,beredda att ta in dig

godmorgon, ingen skola för mig idag mår så dåligt som man kan göra. vaknade klockan 05.00 tpy och grät för jag hade så ont. är helt slut och har himla ont i magen och huvudet och så är jag svag i benen. men nu kan jag ta tag i min No och skriva och sen har jag son också. ha det bra sålänge!

DU ÄR VACKER,DU ÄR BRA

har du fastnat i en cirkel där du inte kan tycka om dig? där du inte ser något vackert med dig själv? där du bara kan tänka dåliga saker om dig själv? gör såhär som första steget.
*
på kvällen innan du ska lägga dig, tar du fram två stolar och ställer de framför dig, sätt dig på stolen till vänster och tänk på sakerna som gör dig arg,upprörd eller ledsen. sitt där i 5 minuter. sen ställer du dig upp och sätter dig på stolen till höger. tänk nu på de sakerna du kan förbättra, sedan på alla saker som får dig må bra. upprepa detta i 1 vecka varje kväll.
och när du sitter på stolen till höger ska du tänka att du är bra, du är vacker.
lycka till!

har du gjort vad du ska,är bättre än jag?

kom hem från skolan vid typ kvart över 2. somnade i typ 40 minuter. sen blev de one ree hill,sen har inte mycket hänt faktist tråkigt men sant. nu ska jag och min syster sätta på one tree hill och kolla på det fett! :D ska se om vi kan åka och handla godis och ben&jerrys eller nåt. puss!

jag är ingenting ingenting ingenting utan dig dig dig

 

om jag ändå kunde beskriva med ord hur glad jag är att jag har dig,om jag ändå kunde berätta med ord hur mycket jag älskar dig. det kommer aldrig att gå det kommar aldrig att funka. jag hoppas du förstår vad det betyder när jag säger jag älskar dig, och endast dig för just den du är. du är min lillasyster nu,imorgon och föralltid. vad som än händer. jag är glad jag har dig och jag hade inte kunnat byta ut dig mot någonting på denna jord, mot någonting i universum och det lovar jag. alla gånger du ställt upp för mig,allt du gjort för mig det är obeskrivligt. grattis syster,jag älskar dig och jag önskar att du aldrig någonsin försvinner. jag kan ta en kula för dig,jag kan ge mina andetag till dig. love ♥


jag behöver dig så jävla mycket,men du ser inte mer.

ska äta födelsedags mat och sen tårta, har varit med älskling på stan hela dagen mysigt. :)
snart blir de present öppning för min lillasyster. hihi,sen ska jag zina och furat spela ett spel som de tycker är jätte kul så jag ska testa köra det! :)

 

jag saknar dig så jävla mycket och jag behöver dig. inte den du är nu utan den du var.


ändå existerade möjligheterna i ett tomrum.

sitter i datasalen med malin, vi håller på med vårat föredrag om evulotionen och det kommer bli så jävla bäst om malin slutar söka på robert och andra kändisar, hahah ;) aja. nu ska vi tillbaka till arbetet och sedan blir det mat ohja.

vi gratulerar vi gratulerar

godmorgon! vaknade nyss och söng till min lillasyster som blir hela 13 år idag! :D
ska sätta på mig kläder och dra till skolan snart, sen efter skolan ska jag ner till stan med malin och fixa ett par saker.

no more standing back not in the light

har fixat min header igen, blev nöjd nu faktist. så nu kan jag verkligen komma igång med att blogga tror jag.
idag har jag inte gjort så jätte mycket, när jag kom hem från skolan duschade jag och sen så satte jag mig och mig och började läsa NOn tills nästa vecka och jag somna, så jag sov i typ 3 timmar riktigt skönt. sen har jag suttit och fixat med min header. hihi nice va? ;)
aja nu så ska jag nog hoppa i säng och sätta mig och plugga lite till haha. och måla min naglar, man kan inte rå för att man är tjej visst? :)
 

får bli en bild i repris tills jag lagt in mina bilder på datan.


förlåt räcker nog inte ens till..

har inte skrivit på ett tag, men det är för jag inte orkar just nu. så mycket händer i mitt kiv.. men ska förbättra mig. men just nu lagar jag mat och väntar på amanda, vi hörs senare, puss

vi håller hand och kommer aldrig släppa taget.



haft en sjukt rolig kväll med sofia. har inte mått så bra på länge allvarligt talat. :)
mötte först upp henne i stan där vi fika och lite sånt mys. sen köpta vi ben&jerry's och drog hem till gantofta.
satta på one tree hill och sen in i bastun och när vi bastat tills vi blivit alldeles lökiga kuta vi ut och kasta oss i snön och starta lite snökrig, kallt jofan! :) sen in i bastun igen. och efter vi duschat och sånt satta vi oss kolla let's dance, för vår egna lilla RABIH är med :) sen blev de mera one tree hill och sovis! :)
idag är jag helt slut, väntar på att sofia ska ringa och berätta hur det gick i hennes sång.


för han står där så himla fin,men jag kommer aldrig få han att bli min

GODMORGON, haha gud vad sofia kämpat för att få upp mig ur sängen, har ju suttit tills typ 06.00 och kollat på paradise hotel måste tillägga att jag är störtförtjust i Andreas! nu måste jag sätta på mig kläder sen äta frukost(?) haha. vid fyra ska jag möta sofia i stan och vi ska fika, köpa godis och ansikts masker och lite sånt och ikväll ska vi ha en riktigt tjej kväll alltså ;) så vi får för höras lite senare eller något! :D

visst är han för söt?!

om föralltid inte bara är ett ord vad är det då?

kom hem för typ 15 minuter sedan. har varit i full fart hela dagen alltså är helt jävla slut nu. har spenderar 500+ kr idag helt sjukt -.-
aja somnade vid typ 4, halv 5 imorse eftersom jag satt och kolla paradise hotell som jag ska göra idag med :D fett skoj faktist. sen vaknade jag vid 11 satte på mig kläder och drog ner till stan med jossan, hade jävligt kul eftersom jag halkade hela tiden. vi båda fick inköpt massa nya fina saker. sedan bar det av till henne och då kom rebecka förbi en liten stund. sedan bar det av till EH med elise,evelina och amanda och så satt vi där och fika och snacka planer för i sommar och massa sånt! great. och vi träffade Mirre idag också! fast jag vågade inte be om foto fastän jossan erbjöd sig. FAAAAIL PÅ MIG.
nu ska jag nog sätta på paradise hotell faktist ha det så bra, och har tyvärr inga bilder från idag :(


om föralltid inte bara är ett ord vad är det då?

kom hem för typ 15 minuter sedan. har varit i full fart hela dagen alltså är helt jävla slut nu. har spenderar 500+ kr idag helt sjukt -.-
aja somnade vid typ 4, halv 5 imorse eftersom jag satt och kolla paradise hotell som jag ska göra idag med :D fett skoj faktist. sen vaknade jag vid 11 satte på mig kläder och drog ner till stan med jossan, hade jävligt kul eftersom jag halkade hela tiden. vi båda fick inköpt massa nya fina saker. sedan bar det av till henne och då kom rebecka förbi en liten stund. sedan bar det av till EH med elise,evelina och amanda och så satt vi där och fika och snacka planer för i sommar och massa sånt! great. och vi träffade Mirre idag också! fast jag vågade inte be om foto fastän jossan erbjöd sig. FAAAAIL PÅ MIG.
nu ska jag nog sätta på paradise hotell faktist ha det så bra, och har tyvärr inga bilder från idag :(


vi kan ligga ute i långgräset och bara älska tills solen gryr igen

jag sover inte ännu, jag och simon ska faktist dygna hihi. min geniala idé faktist och han gillar inte den men sånt får han leva med faktist. funderar på att ringa honom snart så han inte somnar.. och jag längtar till sommaren man är så pigg och allt, hela världen är så mycket mera levande då! det måste ni bara hålla med om faktist ;)

fan vad härligt att vara en uggla för en dag,endå.. man flyger runt när alla sover och sånt ;o
och sen sova när alla är vakna?! FETT

att himlen har jagat oss in i en vrå,rår inte stjärnorna för



är inte något stort fan utav Tove från idol. men när hon sjunger denna låten, sååå mycket känsla som man ryser.
jag älskar det,bokstavligt talat! :)
och jag har kommit på vilken film jag ska se! bring it on.  I said brrrr its cold in here,kommer ni ihåg 9m tjejer? ;)

svar på tal :)

fick denna kommentaren utav någon anonym ; 
Postat av:

du höjer inte din självkänsla genom att förendra din kropp och dig själv. utan det gör du genom att kolla dig i speglen och säga jag är fin som jag är, jag är finast, dom får tycka vad dom vill för jag är snygg, det handlar inte om att bli smal ( smalare) för då accepterar du ju inte dig som du är. det är inte din kropp du ska jobba med nej det är vad du själv tänker om dig själv. så som du tänker tänker andra, tänker du att du är skit snygg tänker andra så om dig med, med om du tänker jag måste springa jag har dåligtsjälvförtroende så märks det på utsidan, så jobba med vad du tänker isåfall.

- tack för kommentaren! :) men jag ska inte springa för att jag vill bli smal, förr tränade jag fotboll som jag dock inte gör längre och då får jag riktigt dåligt kondition och det är inte så bra. jag ska springa för att få bra kondition och så jag ska sluta behöva ta min medicin. och jag har några komplex och det är inte något om att jag är tjock och blabla,för jag är rätt nöjd med min kropp. och jag kan inte träna gym förrens jag är 16 år så jag får springa sålänge! :)

blir nog sista inlägget för idag tror jag, ska sätta på film och sånt mysigt. vet inte hur det blir med skrivandet imorgon faktist. ska kanske träffa rebecka som jag inte gjort på flera månader känns det som faktist. men ni får ha det så bra nu och sov gott!


mina mål mitt liv.



första inlägget i denna kategorin som heter Mina Mål I Mitt Liv.
Tänkte att jag ska ta tag i mitt liv nu, jobba med mig själv få mig själv att må bra istället för att dra ner mig själv i skiten istället för att trampa på mina egna fötter och trilla. Så jag ska jobba bort mina komplex,jag ska förstärka mina självkänsla så den blir lika stark som i sommras. :)
Jag har sagt att jag ska ut och springa rätt länge nu men jag har bara fått det gjort en enda gång, not good. men det är tack vare dessa lugnproblemen. men jag ska ta tag i detta sätta på mig mina joggingkläder och så ska jag ut och springa varje helg.
sedan ska jag börja med att köra 50 situps på kvällarna härligt va?


älskling oroa inte dig,det finns bara dig och mig

nu mår jag lite bättre har bara ont i huvudet typ. har bara legat och vilat hela dag tills för typ en halvtimme sen då jag och min moster fick ryck och börja dansa till spice girls hihi. men nu ska jag möta min syster i ett sånt spel jag har ingen aning om vad det heter för har helt och hållet glömt bort det. blev inget landskrona idag för hade verkligen icke ork men hur som haver ska jag gå nu så jag inte börjar babla om massa onödiga skit saker..

ännu mer snö idag, hurrra?! not. jag vill ha sommar nunu! man har så mycket mer liv i sig man vill bara ut och springa och allt!


nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad

morgonen is here, nej skoja faktist klockan är 14:12 just nu typ. skulle träffas sofia idag men hon är i danmark gud vad jag blev sugen på att åka dit och gå runt i deras stad det är så himla mysigt där,folk som står på gatan och spelar musik och sånt. idag händer inte så mycket,ska nog ta tag i detta med att åka till landskrona så blir nog det. jag har en typ dålig dag, men jaja man får känna sig ful ibland man får känna sig som en ur usel människa ibland!
men kolla på denna tröjan visst är den fin? funderar på att be mamma köpa hem den till mig,rosa är den också perfekt till våren eller sommaren!
så klart går det inte att lägga in den jävla bilden, perfekt just det jag behöver? ska fixa några nya kategorier och sånt nu.

regnet trillat och vi faller med och när vi träffat marken så finns det ingenting mer

mami kom nyss hem från sin bästavän som varit i tunisien och såklart hade hon köpt med sig lite saker till mig och min syster. jag har ju aldrig tagit mig ork till att köpa ringar och sånt så hon hade köpt till mig jätte fina är de!

ett guldigt armband med fina mönster.

en silvrig ring med guldigt och glittrigt mönster.
och en guldig med ett gulligt mönster.


-

året började så himla bra, kan det inte fortsätta så?! trodde allting blivit bra nu, ingen mer ångest,inget mer att bara bryta ihop över ingenting. jag tappar hoppet om och om igen. fan..
jag måste börja ta tag i mitt liv nu, jag kan inte ha det så här. det tar i sönder mig inombords,drar mig åt två olika håll. så fort jag är ensam så kommer det. så fort lampan släcks. men de får vara slut nu jag kan inte ha det så här mer. men det värsta är att jag är ensam. helt ensam. och jag bryr mig inte om när vänner säger jag men jag finns ring hit och ditan. för det är inte sant och det vet alla. man har bara sig själv tillslut.
jag måste sätta upp mina egna mål och det ska jag börja med,först ta mig ur denna jävla ångesten. sen så måste jag kolla om på alla mina vänner. jag låter som en emo nu.. åh!!!!!!!!!!!!!!!!



när snön smälter bort i natt så är du inte min skatt



har suttit och kollat på kenzas och tyras thailand bilder och på något sätt har jag tryckt i mig att de är i sverige och att de är typ så varmt här så jag satte på mig shorts och linne och när jag skulle ut på balkongen  möttes jag utav den bilden.. man kan inte bli annat än besviken. inte bra inte bra som michael brukade säga. nej nu måste jag hitta annat att sätta på mig för de blir nog väldigt kallt att gå ut i det jag har på mig nu!

och kärlek är inte kärlek förrens du gör bort det

blir kanske IH om en liten stund och träffa tammie,anna&elin får se för är fortfarande helt döds trött. men ikväll ska jag till laserdome med några kompisar tror jag! jag kan iallefall inte ligga här och nörda framför datan(?) hihi.
nej nu ska jag hoppa upp och fixa mitt hår det ser ju ut som ett fågelbo nu :(
ska iaf smsa gabi nu och försöka få med henne till laserdom så jag inte ska behöva åka buss själv när de är mörkt ute eftersom jag avskyr mörker,speciellt när man är ensam.

du har mig varje natt ända in till morgonen

jag somnade inte förrens väldigt sent på natten och jag drömde en mardröm idag igen. 3 nätter i rad,helt sjukt! sen så vaknar man helt jävla uppskakad och vet inte varför.. vet någon varför jag drömmer mardrömmar? men denna drömmen var inte som de andra typ? utan jag och filip var bästavänner igen och jag hade typ damp på gabi och vi bråka och sånt så fick jag problem för jag slog till henne, så kom filip och sa någon opassande kommentar och de gör inte bästavänner så jag smällde till honom rejält asså.. sen nu när jag vakna visste jag inte om de hade hänt eller inte? så jag visste inte om jag skulle smsa förlåt eller inte(?!) haha. idag vet jag absoult inte vad som kommer hända! får väl hitta på något ,o

ett ord är bara ett ord tills du menar vad du säger.

JAG HÅLLER PÅ OCH FÅ FLIPP! ni ska bara veta vad jag ska göra på fredag,paaanik. jag skakar så fort jag tänker på det haha! och jag måste göra det först så jag inte ska fega ur eller banga ur som malin säger. nej men jag måste göra detta ett utav mina nyårs löften och ett budskap för min och malins vänskap ;) jag måste typ påmina mig själv att andas när jag tänker på det! flipp.
aja, idag har jag varit i staden med malin, och då gjorde vi en förberedelse inför fredag, pirrigt, jao! sen så inhandlade jag lite inpuls saker och malin lite kläder. nu ska jag sätta på TWILIGHT tror jag, det har liksom aldrig blivit av så nu fane mig ska det de

yeah sexy bitch

har suttit hemma hela dagen och knarkat roomraiders hehe. sen hade jag mys med mami också snackade om mina vänner och sånt. imorgon blir det att vakna och göra v sig sen kommer malin hit och då ska vi till staden och väla,och vi ska göra något åt min fina mobil! nu ska jag spela spel med my sister kisses på henne :)


jag behöver inte mycket, bara så jag kan ta mig igenom

jag drömde världens hemskaste dröm men de värsta var nog att jag kunde inte vakna hur mycket jag än försökte,sjuk hemskt. skulle upp till IH idag och kolla HM,men orkade inte gå upp och de jag skulle med hade redan bestämt utan mig så jag sa att de kunde gå upp dit själva för de spelar nog inte så stor roll om jag är med eller ej u know. :) ska kanske in till landskrona och träffa en kompis senare men får se om jag orkar ta mig dit för har jävla mycket huvudvärk!

när jag va liten hjälpte allt med att bara hålla någons hand

varit på väla idag med min syster och fick inhandlat lite små saker som kan vara bra att ha.

- när vi stod i kön i väntan på att få betala för min systers kläder så fick jag se något som typ chockade mig. bakom oss stod en tjej på hur många år kunde hon varit? 6-7 år. hon var på väla med sin mamma och i handen höll hon brunkräm,puder och mascara. jo min första tanke var jo det kanske är hennes mammas saker? men när hennes mamma tog fram en hello kitty-smink väska och frågade om inte hennes dotter ville ha den att sätta sminket i och flickan svarade nej hello kitty är för små barn. är inte hon ett barn helt allvarligt talat? ibland tänker jag att vi var nog den sista generationen som fick vara barn? som fick leka tills vi växt upp. men att en 6-7 årig flicka håller smink i handen och säger att hello kitty är för småbarn, då börjar man väl ändå börja tänka efter? jag kommer inte heller bli förvånad att barn redan vid födslen föds med brunkräm i ansiktet och det är synd, att barn inte får vara barn. hade jag varit en förälder hade jag inte velat att mitt barn skulle fått växa upp alldeles för snabbt. när jag var liten så visste jag inte vad smink va för något. men nu önskar sig små barn sminkdockor. när jag var liten så hjälpte det med att bara hålla någons hand för att jag skulle må bäst på jorden och när jag var liten hjälpte det med att mamma blåste på min knä om jag trillat för att jag skulle må toppen igen. när jag var liten så var BR världens paradis. och det är sjukt att 6-7 åringar inte kommer få uppleva sin barndom så som vi fått göra.



-




ta mig vart du än vill

precis haft gäster, två skit söta killar som jag känt sen jag var liten och de hade med sig sånna smällare så vi stod och smällde de riktigt kul faktist, sen satte vi oss kolla på en sån random bild. en rolig nyhet är att de ska flytta hit från högnanäs så de blir ju perfekt! nu ska jag typ hoppa in i duschen och sen sätta på mitt älskade twilight som
jag inte sett på en månad nu.






DEN FÖRSTE JANUARI TVÅTUSENTIO

gott nytt år allihopa! kom hem vid typ två tiden hade en sjukt härligt nyår,fast blev inget med att sova hos sofia för skulle sova hos jossan, men när vi kommit fram till jossan så börja mitt illamående komma tillbaka (typiskt?') så jag stack hem. stack först till rebeccas fest där alla var så jävla pass packade så jag jossan,amanda och sofia tog bussen när till en kílle som heter Mickey, där vissa utav våra vänner var så. Sjukt roligt hade vi iallefall och riktigt härliga människor träffade man också. och jag och jossan fick en raket på våra ben roligt va? haha, nej men detta nyåret är oförglömligt.   


RSS 2.0